FASHION: Leather in summer

FASHION: Leather in summer

Style file -

De eerste zonnestralen verwarmen mijn gezicht en terwijl gooi ik euforisch mijn zelfbruiner door het raam. Als je zo'n product naar je hoofd gegooid krijgt tijdens een random wandeling op straat, weet je't: de zomer is bijna weer in town. Dat, samen met blote-benenweer, zoete fruitijsjes, overvolle terrasjes en ijskoude Desperados, zorgt ervoor dat ik haar met open armen verwelkom.

Er zijn echter enkele kleine minpuntjes, nothing much, maar toch. Zo draag ik op een 30°C dag bijvoorbeeld ook wel graag eens iets anders dan luchtige, katoenen topjes en andere nietsverhullende sweet nothings. Neem nu de leren short, een prachtige variatie op de jeans, maar wel niet aan te raden boven de 20°C. Hier is een idee: wat als we alle soorten kledij, van ondergoed tot kasjmieren trui, niet alleen van wasvoorschrift voorzien maar ook van temperatuurindicatie, net als eetwaar? Zo van, 'onder 25°C bewaren' of 'verwarmen tot 35°C'? Gewoon, voor de zekerheid. Voor them girls die niet zo into oververhitting zijn, of toch wat mode betreft dan. Nee?

Blazer // ZARA  Short // H&M (oude collectie)  Shirt // MAJE (oude collectie)  Sandalen // LES TROPEZIENNES  Hoed // PATRIZIA PEPE  Tas // LONGCHAMP  Zonnebril // RAY-BAN